Bosch Injection Systems
Robert Bosch BV
Hanzeweg 31
3771 NG Barneveld
Nederland

E-mail: info@boschinjectionsystems.nl
alt

Bosch Injection Systems: Een bron van kennis voor uw garage

Profiteer optimaal van de kennis en ervaring van Bosch, zonder uw vrijheid als ondernemer te verliezen.

Meer kennisvoordelen en een vernieuwd trainingsprogramma

In het vernieuwde opleidingsprogramma zijn theorie én praktijk belangrijk. U blijft altijd up-to-date op het gebied van zowel benzine- als dieselinjectiesystemen. Het vernieuwde trainingsprogramma is zo ingericht dat het op verschillende kennisniveau's en op de huidige markt aansluit. Doordat u toegang heeft tot up-to-date training, beschikt u altijd over actuele kennis die tot nu toe alleen voor merkgarages was weggelegd. Daarnaast krijgt u ondersteuning via het Bosch Injection Systems Extranet, Nieuwsbrieven en optioneel kunt u gebruik maken van de Bosch hotline. Met het extranet voorziet Bosch een communicatie platform voor het BIS netwerk. Ideaal om informatie uit de markt te delen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Meer voordelen met Bosch Diagnostics

De diagnoseapparatuur van Bosch werkt eenvoudig en is daarmee laagdrempelig. Overtuig uzelf hoe u efficiënter kunt werken als het gaat om foutopsporing, reparatie en service met diagnosetechniek van Bosch. Ontdek zelf het grote voordeel, in de dagelijkse praktijk, van de diagnose aparatuur van Bosch!

Uw software: ESI[tronic]

Zonder de juiste software is goed onderhoud onmogelijk. ESI[tronic] is een compleet en gebruiksvriendelijk software pakket dat altijd up to date is! Dit maakt effectief en adequaat storing zoeken, reparatie en onderhoud mogelijk. Als u de instructies in ESI[tronic] volgt weet u zeker dat u volgens de fabrieks specificaties te werk gaat. Het ESI[tronic] pakket is onlangs helemaal vernieuwd en sluit nu nog beter aan op de wensen van de garagist!

Kwaliteitsonderdelen van eerste montage kwaliteit

Via Bosch Injection Systems heeft u direct toegang, via een partner-grossier, tot het complete aanbod van Bosch-onderdelen. Doordat uw grossier ook een partnerschap heeft met Bosch, is deze verplicht een volledige voorraad aan onderdelen te hanteren. Gegarandeerd een snelle levering en kwaliteit!