Bosch Injection Systems
Robert Bosch BV
Hanzeweg 31
3771 NG Barneveld
Nederland

E-mail: info@boschinjectionsystems.nl
alt

Bosch Werkplaatsconcepten: kennis uit eerste hand

Bosch is, als een van de grootste toeleveranciers van de automobielindustrie, vaak uitvinder van moderne voertuigtechniek. De werkplaatsconcepten van bosch geven u toegang tot kennis uit eerste hand!

Technische know-how uit eerste hand

In eerste montage onderdelen, is Bosch één van de grootste toeleveranciers van de auto industrie. De kennis en bijbehorende producten die Bosch levert aan de automobielfabrikanten, stelt Bosch ook ter beschikking aan haar partners in de aftermarket. Kijk onder het kopje trainingen naar de inhoud van ons trainingsprogramma voor Bosch Injection Systems. Technische kennis, een grote meerwaarde van een samenwerking met Bosch!

Bosch werkplaatsconcepten: een bewezen succes

De werkplaatsconcepten van Bosch hebben door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt. Mede dankzij een mondiale aanpak, met lokale implementatie, heeft Bosch zich kunnen ontwikkelen tot de grootste conceptgever ter wereld, met meer dan 16.000 aangesloten autobedrijven. Het mag dus gezegd worden dat Bosch enige ervaring heeft met het ontwikkelen en ondersteunen van werkplaatsconcepten gericht op de garagehouder.

Daarom een werplaatsconcept van Bosch

... technische know-how, volledig up to date en uit de eerste hand

... een concept van een ervaren conceptgever

... concept met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid

... Bosch laat u als ondernemer in uw waarde

... de kans om uw doelmarkt uit te breiden en nieuwe kansen te benutten